Chvíle v zahradách

Chvíle v zahradách

Anotace: ...

Začala hrát hudba a snad jen

jsem se chtěla ztratit v davů,

když bál ses mě oslovit

a já pomalého tance s tebou.

 

Jsem taková 

 

Měl jsi svůj modrý klobouk, jen

pár veršů napsaných na dlani 

a tys mě držel za ruku,

když vedl jsi mě do zahrad

snad tvých přání a trochy lásky.

 

Usínali jsme v objetí

pod srpencovým nebem. 

Autor Laven De Brig, 23.08.2015
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí