Slýchal jsem

Slýchal jsem

Anotace: starší věc

Slýchal jsem o lásce pění tak hebké
magické lásky napětí
slýchal jsem, že lidské srdce křehké
ji jen zřídka pocítí

Slýchal jsem, že navždy setrvává
v srdcích jež jednou navštíví
slýchal jsem, že krásnou sestru mívá
věrnost, ach jak se mi protiví

Slýchal jsem stokrát klišé trochu hořké
miluji tě, znít ze svých úst
slýchal jsem o lásce pění tak hebké
doživotní držím lásky půst
Autor Matěj Černý, 23.08.2015
Přečteno 304x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí