Láska

Láska

Anotace: Láska

Myslí na tebe
jako by blázen nevěděl
co jsi zač
malý velký hráč a lhář

Na špičce brka píše vám lásku
přitom má na kahánku
blázen
ve skrytu skrývá pravdu
a háže jí na zem
blázen

Z logru z kávy vyčetl tvou tvář
bývalý samotář
co štětcem jenž ukradnul
kreslí ti svatozář
usmívá se na svět kolem
a všichni ví, co ho čeká
teplota tvého chladu
bolestná odveta
netuší zradu
zvedá bradu
a potom..
pláče, popleta.
Autor Kite.Kat, 23.08.2015
Přečteno 465x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí