Bloudíš

Bloudíš

Anotace: ...nechci abys odešla a našla směr :)

Bloudíš jako měsíc po střechách,
bloudíš jako řeka v pramenech,
bloudíš jako hodiny v ranním slunci,
bloudíš a tvé stopy tiše mizí.

Bloudíš jako brána s houslovým klíčem,
bloudíš jako sůl v ráně, kam se usadí.
Bloudíš jako poslední divák v kině,
bloudíš a ráda si pleteš směr.

Bloudíš jako hluk v naprostém tichu,
bloudíš a nechceš najít cestu.
Bloudíš jako rybář chycený v síti,
bloudíš v mé hlavě a nemůžeš ven.
Autor Zasněný básník, 25.08.2015
Přečteno 309x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí