Tehdy s Tebou

Tehdy s Tebou

Anotace: ...a tím to začalo

Poslouchám…

Poslouchám tóny podmanivé hudby.
Oči zavřené
A za nimi
Běží mi
Vzpomínky

Tančím…

Tančím v rytmu hudby
Stejně jako tehdy
Přesně tak
Jako ve vzpomínkách

Zpívám…

Zpívám si jako předtím my,
když jsem spolu poslouchali
tuhle hudbu
a tančili v jejím rytmu…

Jsem šťastná…

Jsem šťastná, když vzpomínám na ten den
Kdy jsem spolu slyšeli
Tuhle hudbu,
Tančili
A zpívali jsme…

Byla to nekonečná chvíle souladu,
Souznění,
Porozumění,
Sdílení…
Harmonie

Jsem smutná…

Jsem smutná,
Když teď sama poslouchám,
Zpívám a tančím….

Vzpomínám…

A dochází mi,
Že právě tehdy
Jsem se do
Tebe
Zamilovala….
Autor Michelle.cz, 08.03.2005
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: Cot death
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí