Jakou barvou svítí slunce v noci?

Jakou barvou svítí slunce v noci?

Anotace: V určité chvíli si uvědomíme, že problém hledáme už úplně ve všem.

Dívám se na hvězdy
a o kousek níž.
Na světla domů,
kde život najdu spíš.

Záblesky jasů v dáli,
na mysli minulost,
co nic, než že pálí.

Prsty je svírám,
toužím je uchopit.
Moci tak někdo,
mou utopii pochopit.

Postírat kanoucí,
a nechat dohořet.
Vyslyšet prahnoucí-
ho chlapce řev.

Záře postupně mizí a pak zas ne.
S dálkou se mihotají,
neurčitost nezatají.
Naděje stejně jednou vyprahne.

Jakou barvou svítí slunce v noci?
Jakým hlasem křičet po pomoci?
A kolik láska stojí,
když už hlava proti srdci brojí?

Autor Zayo, 01.09.2015
Přečteno 481x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí