Noční snění

Noční snění

Anotace: ... vyznání ...

Tři vrásky po Tváři se Ti má lásko linou,

Tři říčky tajemné do krásy pomalu plynou,

Po tváři bloudí prsty mé a hladí ty vrásky,

V klubíčku schouleny v klínu Tvém usínám z lásky.

 

Ty jsi má můra nočního snění,

A také naděje ranního kuropění,

Ty jsi má maličká tančící víla,

A také zdroj a bezedná víra.

 

Škrábni mne střepem pro štěstí, škrábni jen tak z lásky,

Budu Tě pořád milovat, i když budeš mít víc jak tři vrásky.

 

 

 

Autor lovelorn, 03.09.2015
Přečteno 555x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí