Anděl

Anděl

Anotace: Jednou zase, drahá..

Sedla za mnou jednou v noci
slečna Anděl Femme fatal
Ovládla mě její mocí
koukal na ni chvíli tápal

Pak se zeptal slečno drahá
kde jste celý život stála
Prý že se mnou vždycky byla
Jen má hloupost že ji kryla

Objal jsem ji dotyk pouhý
v tom dotyku plno touhy
Trvalo to malou chvíli
Já chtěl býti její milý

Povídali jsme si přes noc
srdce tlouklo smutnou bezmoc
ráno prý už zmizet musí
na těle měl kůži husí

Polibkem pak zvěstovala
svůj odchod už raděj předem
láska má však neskonala
jednou se zas přece sejdem..

Autor Percles, 03.09.2015
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Olex, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí