Od lásky k lásce

Od lásky k lásce

Anotace: ......................


že prý láska nebolí
pouhé lži rozházené kolem
prostřené pro hladové naivky
co oblouzněny prvním citem
nevidí
neslyší
nepřemýšlí
a hltají okamžiky štěstí
jak prvńáci bonbony z kornoutů

 

a pak raněny prvním zklamáním
skládají mozaiku poznání
kde stále schází mnoho dílů
již vidí
slyší
přemýšlí
ale srdce ještě nedozrálo
a tak mozaiky letí do koutů

 

posilněny nezdary
lepí k sobě polámané kusy
a touží po citu bez vady
sem tam přimhouří oko
přeslechnou se
a třídí myšlenky
přesvědčeny o tom
že je ten správný čas
vlézti do chomoutu

 

některé pak zůstanou navždy šťastné
a jiné si myslí
že by bylo lepší
znovu nevidět
neslyšet
nepřemýšlet

Autor James Libustka, 04.09.2015
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Olex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí