Špatnému katu

Špatnému katu

Anotace: ..poslední slova věnovaná "špatnému katu"..

 

Jsem první i poslední, komu se budeš zpovídat,

nedělej, že je nebe níž, než dosáhne zarytý ostnatý drát,

čerpajíc poslední kapky krve z čela,

jež v potu tvých útěků ztrácí se zcela.

A není koutu, kde by bylo, pro tebe bezpečněji,

než ten, v který liché hledy zejí.

Tak už sakra přestaň si hrát na kata ty bestie,

když dávno všichni ví, že tvá duše naplnila oceány agonie.

 

Nečekej a setni moje zbylé nitě! 

A já přiznám, že Miluji t...

Autor GiovaniDaVinci, 04.09.2015
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, Jort, Psavec, Kett, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí