Slib

Slib

Anotace: Slib tomu Jedinemu

Každý den můj strach sílí,

nemohu zastavit třes.

Nevím, zda mám dost síly,

přepadá mě strašný děs.

 

Ale i přes to vzdát se nehodlám,

po tvém boku budu bojovat.

Já tebe totiž příliš ráda mám,

jen tebe budu vždy milovat.

 

Každá myšlenka ne tebe,

na rtech vykouzlí mi úsměv.

Už nemyslím pouze na sebe,

tobě přeji velký úspěch.

 

Úspěch a štěstí, to chci ti dát,

žádám pouze tvůj smích.

Chci slyšet větu "Mám tě rád,"

láska přeci není hřích.

Autor Krist7nka, 08.09.2015
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: MishaX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí