smrt

smrt

Anotace: umírání...

Srdce mé mi pomalu krvácí,
tep se mi vytrácí.
Já obracím oči k nebi,
vidím však jen tvůj pohled bledý.
Slza stéká ti po tváři,
v paprsku světla se rozzáří.
Dotkne se rtů tak jemných a hladkých,
jako kousek té nejlepší látky.
Polibek poslední dáváš mi na rty,
k ničemu nevede.
Jsem již MRTVÝ.
Autor VoTíK, 05.02.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí