Dvě slova

Dvě slova

Anotace: Nejlepší dvě slova na světě

Všechno chci říct,
slova nenacházím.
Dvě slova chci říct,
říct však je nesmím.
Nechci říkat nic,
a přece si rozumět.

Křičel bych do světa,
co říct bych ti chtěl.
Bojím se však,
že svět by slyšel.
Autor Vlkodlak, 13.09.2015
Přečteno 354x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí