Dívka a muž

Dívka a muž

Anotace: Starý mladý

Naučil mě stařičký muž líbat
z okvětních plátku růží číst
Naučil mě na svět jemně se dívat
Podal mi dlaň ,a na dlani list..

Vzala jsem list od stařečka,
z tváře mu začala číst..
Do očí mu zahleděla
v širé dálky ptačích hnízd..

Stařeček se náhle změnil..
Vlas jemu už nekvete..
Začal líbat,hladit všude..
I na tvář děvčete..

Tak se změní každý pravím
kdo stařečkem se v sobě stal..
Musíš věřit sobě přece..
nepřejdeš li peřej v řece...
nechod víc už dál..
Autor Liduška, 14.09.2015
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Danger, Petbab, Amonasr, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé dílko,cítím tam něhu i smutek...

29.09.2015 08:48:12 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí