Chci víc

Chci víc

Anotace: ................

na hřbetě klisny
pádící krajinou
povolím otěže
nechám to na ní
nevím co skrývá se
za tváří nevinnou
však radši mám žití
než umírání

 

sotva se držím
vlající hřívy
ačkoli snažím se
opouštím třmeny
poslední vteřiny
posed je křivý
ze sedla rovnou
na kameny

 

pobitý
zklamaný
válím se v prachu
a ona mizí
bez ohlédnutí
stálo to vše
za vteřinu strachu
okamžik ten
k otázkám nutí

 

netrvá dlouho
a vyhlížím další
další nával
vřelého citu
žít bez lásky
snad bylo by snažší
já chci však víc
než srdce v igelitu

Autor James Libustka, 17.09.2015
Přečteno 386x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Lioness, Amonasr, Akrij8, GiovaniDaVinci, jitoush, zdenka, Malá mořská víla, Jort, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdce v igelitu duše z bakelitu v žilách jed lásky..ne tohle je dnes pro mě tady další inpirace ze dvou slov ..dįky moc;)

18.09.2015 14:39:06 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí