Láska jako zabiják

Láska jako zabiják

Anotace: I láska dokáže mít hodně společného se smrtí :) Komenty i hejty beru ;)

Láska jako zabiják:

 

Stačila mi s tebou jedna chvíle,
zjistila jsem ,že patříš do každého mého cíle,
můj tep je s tebou v každé žíle,
si moje štěstí v životě i síle.

 

I když to mezi námi někdy skřípe,
vím ,že bych za tebou běžela kilometry i míle,
víme ,že se chceme čím dál více,
stačí jeden pohled a jsem tvoje během chvíle.

 

Jenže se k tobě nalepila jedna dívka,
co všechnu lásku zkazila ,
po večerech tě jen tak slíkla,
však ty si běhal jako pes pořád dokola.

Jenže já neodolala pokušení a vzala si žiletku do ruky ,
řezala jsem se pokaždé více a více , pokaždé hlouběji.

 

A proto žiletka po žíle pomalu sjížděla,
není-li jí pomoci, krev po ní slídila.
Žiletka chladná , za chvíli pomůže ,
žíla už tep nemá , za chvíli je hůře..

 

Já už jsem bez něho nechtěla dále žít,
Chtěla jsem ze světa pryč,
Když jsem jeho lásku nemohla mít,
Ale přítel mi říkal hlavu vstyč.

 

Jenže já to nedokázala a nevnímala jsem už nic,
však kdyby mě nezachránil pravý kamarád,
nezbylo by ze mě už právě nic,
Však on byl jediný ,kdo mě měl tak moct rád a proto jsem nechala svou žiletku nadále spát.

 

 

 

 

Autor Pucík 2, 19.09.2015
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U té poslední věty jsem se zasmál. Jinak je to dost povedené, tak procítěné :) Jen tak dál :))

19.09.2015 20:26:37 | Davčas

Děkuji vám moc :) Ano , je to procítěný z důvodu skutečné události :)

19.09.2015 20:54:18 | Pucík 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí