Láska

Láska

Anotace: ..........

Zprvu jsem myslel,
že jsi to čemu se říká láska.
Však později, jsem přišel.
Na to, že jsi jen malá záplatka.
Ve velké díře v mém srdci,
po velké erupci.
Boužel si mě nenechala chladným.
A já se před tebou cítím malým.
nečekaně jsem se do tebe zamiloval,
a ty se chováš jako bych ti nikdy nic neříkal.
Nevím jestli mi to děláš naschvál?
Nebo jen zkoušíš,jak moc bych tě miloval ?
Mluvíš na mě Španělsky či Rusky !
A já umím natož stěží Česky .
Je to jako by jsi semno hrála šachy.
Nikdy nevíš protivníkův tah ,
a najednou je šach mat.
Tak se ptám jestli mi jenom skolíš pišky ??
A mě necháš žít s tebou ?
Autor Gany, 05.02.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí