Miluju podzim

Miluju podzim

Anotace: pro ty barvy, co nabízí

Za okny se blíží podzim.

Barevný král

karambolů mých lásek.

 

Začíná to nádhernými barvami.

Nejradši mám červenou s nádechem do oranžova.

Se žlutou tomu dává vyhlídky optimistických dnů.

A přes drobné problesky slunce babího léta

i ve mně s posledními teplými dny cosi nově krásného vzkvétá.

 

Prsty cizí ruky se seznamují s těmi mými.

Podzimní boty šustí ve spadaném listí

a řeka s námi drží krok.

 

Euforie zamilovanosti se vznáší

jako pavučinky nesoucí se vzduchem

naplněném třaskavostí toho omámeného poznávání.

 

Cítím se naplněná, šťastná …

A v tuhle chvíli bych nejradši zastavila čas.

Ale podzim končí a z bílé zimy zbyly jen jarní plískance.

Každá má podzimní láska končí v období mých narozenin kopancem.

 

Květen…

Prý lásky čas…

 

Snad pro jiné z vás…

Autor melebele, 22.09.2015
Přečteno 342x
Tipy 11
Poslední tipující: kasparoza, Nikita44, enigman, Záklopka, Jort, Aida, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo barvy podzimu :-)

10.11.2016 13:54:45 | kasparoza

podzim je fajn...

23.09.2015 11:40:56 | enigman

moc se mi líbí ta "ne osobní" část - tenhle podzim, barevný, suchý a vvlídný mám taky ráda - a já mám narozeniny v listopadu :o)

22.09.2015 07:57:16 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí