Chybíš ..

Chybíš ..

Anotace: ..

Chybíš mi chybíš
i když to nevypadá,
chybíš mi chybíš
když hvězda k zemi padá.
Já přeji si.

Tvou velkou lásku
co mi sílu dává,
tvou něžnou touhu
co na mě pomrkává,
z rohů.

Tvé úsměvy štěstí
co vykouzlit umíš,
na mé i na tvé tváři.
Když kladeš k mým nohám
poklady života.
Snad z nebe.

Ta hvězda kouzelná
jen pro nás září.
Já přeji si
lásko,
jen a jen
TEBE!
Autor Zlatičko, 22.09.2015
Přečteno 580x
Tipy 6
Poslední tipující: Dejfor, Danger, GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji! Život stojí za radost i za smutek...

10.10.2015 21:19:13 | Zlatičko

Smutníš a toužíš,snad láska ještě doutná...Drž se.

29.09.2015 07:43:52 | Danger

já ti rozumím

22.09.2015 14:10:06 | černočerný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí