Za mraky vidím

Za mraky vidím

Anotace: Když zdá se ti, že jsi ztratil zrak, zavři jen oči a zapomeň, že oblohu halí černý mrak ...

Když se na svůj život tak dívám

jak se bez cíle, bez smyslu potácím

v slzách se pak tiše obracím

do krásy se smutně propadám

 

Andělé zpívají v srdce mého rytmu

a hrají na loutny se strunou samotnou

rzí už staletí zbarvenou, ale stále ochotnou

světlem naděje prozářit tmu

 

Jen nech mě jít

nech mě tě hledat

v černočerné noci

vždyť jsi mou hvězdou

a já se nezajímám o mraky

co oblohu halí

jsi mou múzou

já jsem chlapec malý

s hlavou smíchem opředenou

co se mu smích hrdlem valí

a slzy mu tečou

všechno ho bolí

ze smíchu

jeho věčného

že mraky co nebe halí

jsou záclounou

co se dá odhrnout

a přehlédnout

protože jsem sice slepý

ale za to se nestydím

že narozdíl od vás

za mraky vidím

Autor Vyvrženec, 22.09.2015
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: michaela07
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutne a krasne!

27.09.2015 01:35:31 | michaela07

Je mi trochu trapné říkat, že smutné mi asi jde nejlépe :)
Děkuji

29.09.2015 18:57:07 | Vyvrženec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí