okamžik ..

okamžik ..

Anotace: každá chvíle je důležitá!

Jsem pouhý okamžik
co se stále mění
Co bylo včera dnes už pravda není.
Proto vnímám všechno kolem sebe.
Jsem tady jenom jednou
jsem rýmem pro náš příběh
co sepisujem ve dvou.

Jsem pouhý okamžik…
nejsem kámen věčný.
Co leží na cestě,
jen leží a nesní..
prosí o život hezčí
ten co vídávám ve snu
pokaždé když v noci spím.
Autor kezniklovka, 24.09.2015
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: Danger, enigman, James Libustka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snít je hezké,ale ta dnešní realita je na brnění...
cítím tam touhu,zklamaní,naději,dík za ni.

30.09.2015 20:24:19 | Danger

kameny náhodou sní...

25.09.2015 11:55:30 | enigman

dobre se to cetlo ;)

24.09.2015 10:28:18 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí