JSEM/JSI

JSEM/JSI

Anotace: Tak když mám dneska ty narozeniny a neslavím je s tím, co bych chtěla...

Jsem Tvé razítko v pasu,
když přecházíš mé hranice,
nevěřící, kolik toho vlastně snesu,
ta fotka, na dně krabice.

Jsi nedopité víno ve sklenici,
jsi poslední tanec na bále.
Léto, z něhož mám zimnici,
odsouzenec, co má na mále.

Jsem Tvé špatné svědomí,
Tvá neukojená touha,
Ty, ten co ledy prolomí,
když zbývá minuta pouhá...
Autor Niké, 24.09.2015
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Poetik, Bartika, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příště ho pozvi...

25.09.2015 11:48:20 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí