Toužebné snění

Toužebné snění

Anotace: ...

Pohroužena do hlubokého snění

v krajině, v které se tak snadno věci mění.
S vůní aviváže pohlazením pro duši.
Sním o tom, jak Mars dobývá Venuši.
 
S květy fialek na louce ložního povlečení,
poddána hrátkám vábivého skotačení.
Za svitu měsíce a taky několika hvězd
sním o tom, jak by mohla Venuše svůj Mars svést.
 
Zachumlaná po bradu 
s chladem přicházivšího rána
probouzím se v prázdné posteli.
Sama.
Autor melebele, 25.09.2015
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Frr, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snění, to naději vždy vzpění..i když záhy utichne šalebné pění...:-D

25.09.2015 17:42:39 | Frr

stačí si zahrát vesmírný kulečník...

25.09.2015 11:29:30 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí