Posílají si pozdravy

Posílají si pozdravy

Anotace: stará láska nerezaví?

*


Po nebi pozdrav posílá
po křehké modré květině
po letech špatně usíná
jinou on pozval k hostině

Pozdrav po Labi posílá
nepluje k jeho dědině
ještě dnes na něj vzpomíná
on však má jinou na klíně

Posílá pozdravy po sněhu
až k němu všechny přiletí
pro potěchu a pro něhu
nevyhodí je do smetí

Slyší jak říká, má milá
tys opustila naši ves
kam jsi se tehdy ztratila
kde asi děvče žiješ dnes

Teď oba ve své rodině
příchody vnoučat oslaví
žijí už dávno pro jiné
posílají si pozdravy

*
Autor Kapka, 26.09.2015
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Janna, Danger, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolí i přeje a ve vzduchu se nese ...co kdyby

29.09.2015 09:03:17 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí