NĚKDO, KDOSI

NĚKDO, KDOSI

Anotace: koho vlastně hledáš?:o)

Komu náleží, komu záleží,
na lásce ztracené, na lži bolestné.
Komu náležím, na kom mi záleží,
na větru ve větvích, na hvězdě spadlé.
Koho to nebolí, koho to neláká,
jít s láskou životem žebráka?
Kdy už přijde ten, který se nebojí,
na kom mi záleží, komu náležím,
vezme mě za ruku do říše květů,
vezme mě útokem, láskou jiných světů.
Útok, jistota a co k lásce patří,
slzy a úsměvy, jak pokrevní bratři.
Slzy a úsměvy, něha a pohlazení.
Síla a jistota, kde je, když tu není.
Prochází okolo, pohled nepřítomný
cizí a neznámí a přitom jsme stejný.
Autor michaela07, 27.09.2015
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Misha, JSJ, Frr, Aida, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí