S opožděním a s předstihem

S opožděním a s předstihem

Anotace: . . .

S opožděním a s předstihem

přeješ mi k narozeninám
k svátku

Míříš nezvykle na tebe
nepřímo střelče
Přesnost by byla příliš
intimní

S opožděním a s předstihem
přeješ mi k narozeninám k svátku
zároveň

. . .

´Ve střelci v saturnu se vám může dostat i rozhřešení
pokud to nejdřív vydržíte sami se sebou.´
(Astro Ondřej)

23/09/15
Autor Andrea Vatulíková, 01.10.2015
Přečteno 553x
Tipy 2
Poslední tipující: Johnny 96, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí