Lovec

Lovec

Anotace: ...podvod

Je půlnoc a kraj šel spát,
jen ty tu smutně stojíš a já mám strach,
že zas jednou budu ti muset lhát...
a věř to pomyšlení zabolí.

Už to znám...
v očích se ti budou lesknout slzy, ale nic neřekneš,
projdeš kolem mně, zůstanu v kuchyni sám
- s tím palčivým pocitem že jsem ti ublížil.

Pár dalších dnů se budem trápit,
budu bojovat o tvou důvěru
jak lovec co chce zvířet lapit..
a do srdce mu střelí šíp.

Když získáš víru a zas smím tě držet v objetí,
tiše mi řekneš slova co zabolí:
Vím, láska si žádá oběti,
těch mích je ale už moc.

Sevřu tě, z víček setřu žal
a do kůže napíšu jak mám tě rád.
Dávno už vím co stane se dál....
znovu tě zabiji jak lovec svou laň.
Autor angel-wendy1, 05.02.2007
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jee, az ted mi doslo, ze je to psane nejspise z pohledu partnera? v tom pripade asi uz chapes, proc minuly komentar je takovy jaky je;)

05.02.2007 20:53:00 | sejko_no_pi

to mi pripomina vztah jedny my kamosky...znammoc dobre, vim jak se cejtis, ale nezabijej, nebo jednou zdrhne naporad..

05.02.2007 20:43:00 | sejko_no_pi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí