Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Věnováno tobe

pro tebe
Jak tě vnímám?
Jak vůni stromů..
jako jaro v lese...
jako cestu, když jdeš domů
jako sníh co teplo neunese..

Vnímám tebe,
ve své puse.
Tvoje slova , tvoje rty..
Vnímá dotek tvoji dlaní
a v mokru tvé prsty..

Vnímám te
když mluvíš..stále..
vnímám oči z nebes snad..
Jsi kamarád ,který ale!
Se mnou spí i na vlnách

Vnímám tebe ve svém srdci
to víš já divočím...
když koušu škrábu..
láskou tě chci..
a vlkům ve mě skládám rým...
Autor Liduška, 02.10.2015
Přečteno 455x
Tipy 10
Poslední tipující: Danger, enigman, Joe Vai, Kapka, Nikita44, Amonasr, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlčíš :-)

07.10.2015 22:59:09 | Danger

ano ale většinou sama

05.11.2015 08:41:11 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí