mám tiché přání...

mám tiché přání...

Anotace: ...

Pošli mi jednu slzu,
tu která nikdy neusychá,
tu která pláče pro mě,
pošli mi tichou vzpomínku,
tu kterou nikdy nezapomeneš,
tu kterou si uchovám i já,
pošli mi svoji touhu,
tu kterou jsi nikdy nevyřkl,
tu kterou chci také zažít,
pošli mi svoji něhu,
tu kterou jsi prožil a nedožil,
tu kterou chci abys mi dal,
pošli mi svoji myšlenku,
tu kterou schováváš na potom,
tu kterou já už dávno hledala,
pošli mi kapku potu,
tu která je s tebou při práci,
tu kterou bych ráda slíbala,
pošli mi kousek sebe...
Ten velký kousek...Tebe...
říká se mu SRDCE...
Autor jarkaj, 03.10.2015
Přečteno 535x
Tipy 8
Poslední tipující: J's .., Aida, Jort, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí