Spojení

Spojení

Anotace: Láska k muži

Tak jako se dáváš vodě,
tak já se dávám tobě.
Není co ztratit
všechno zůstane,
není kam jít
všechno už přišlo
a naplnilo svět
jako ty plníš mě.
Touhy, sny se splnili,
duše se spojili.
I v hmotě je síla,
tak jak jsme ji stvořili
patříme k sobě...
Autor lesní víla, 03.10.2015
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí