Nad řekou

Nad řekou

Anotace: V trochu jiném duchu

Sedět si nad řekou,
sedět těsně nad ní,
natáhnout ruku a
jemně pohladit její vlnky.
Tak něžně chci se dotknout tebe
a zbavit tě bolesti a žalu.
Sklonit svou hlavu na tvou hrud
a nechat se hřát tvým srdcem.
Obejmout tě a vnímat tvé teplo
z našeho spojení.
Jak dojemně málo může stačit ke štěstí,
jen bezpečí a silná dlan.
Dlan, která tvoří, tesá, je hřejivá,
krutá a laskavá zároven.
Autor lesní víla, 06.10.2015
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, bogen, Aiury, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí