Přirovnání k obloze by je snad i uráželo

Přirovnání k obloze by je snad i uráželo

Anotace: o "hlubokých studánkách" nemluvě

tvé
majáky
vedou mou
loď
kam chceš ty-
ze tmy do mlhy
k hranicím
(bez)naděje
a zpět

ale znavený
poutník
touží objevit
bleděmodrý
tropický ráj
zrcadlo
zkrze které je vidět
vlastní
duše
(a chce vidět i za něj)
ústa lásky
smutku a
zmatenosti
prameny slz
prameny porozumění
prameny tisíců
slov
vyvřelých
v jediném momentu
v jediném Oka-
mžiku

ale má strach
dívat se
pravdě
do očí
Autor Bask, 05.02.2007
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky.. po čtvrté to raději nečti:)

05.02.2007 21:46:00 | Bask

Na podruhý mi to bylo jasnější a na potřetí úžasný!

05.02.2007 21:41:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí