Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: Hledání radosti z bytí...

Až se slunce zeptá oblaků,
proč je tolika lidem do breku.
Až se slunce zeptá lidí,
co trpí shonem proč dali lásce sbohem.
Odpověd se v srdci skrývá,
ovládla je krutá síla.
Až tu sílu opustí,
lásky kroky v listí zašustí.
Po boku jim bude stát,
možná dnes snad napořád...
Autor lesní víla, 07.10.2015
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí