Na pláži z oblázků..

Na pláži z oblázků..

Anotace: Na pláži z oblázků..

Na pláži z oblázků,
vyskládalas moje jméno.
Myslela přitom na lásku,
ty a já, my dva
jaké by to bylo.

Na pláži do písku
vkreslila velké srdce.
V hlavě nechala znít
tuhle písničku,
ode mě čtyřlístek
choulíš v ruce.


Protože milovat se smí
ba dokonce i musí.
A ten kdo nechce, nevěří
ať alespon  to zkusí.

Zažít pocit kdy srdce
vyskakuje z hrudi.
Kolem tebe tančí andělé.


V okamžiku cesta trnitá
mění se v krásu z růží.
Když společně po ní jdem - my dva

Autor jyrkaa, 07.10.2015
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí