Opilý Tvým tělem

Opilý Tvým tělem

Anotace: ... tiché vyznání...

Scházíš mi má lásko, jak voda řece,
To říkal jsem Ti již dávno přece,
Scházíš mi má lásko, jak květy včele,
Mám Tě rád, přec cítím se osaměle.
Scházíš mi má lásko, jak panně milý,
Opilý Tvým tělem jsem celý poblouznilý.

Autor lovelorn, 08.10.2015
Přečteno 554x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Aida, enigman, Jort, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí