Je t´aime

Je t´aime

Anotace: ...laska beze zbrani, musi zvotezit...

Závojem snů sladce mě přikrýváš,
životem dnů krásně se usmíváš.
Barevným šálem mi ztuhlou tvář zakrýváš,
v poslední bitvě, už zapomínáš.

Dnes padl tvůj hrdina,
v ruce měl zbraň,
jen je t´aime ti řekl,
vzpomeň si naň.
Krví svou zaplatil vysokou daň,
prober se, vstaň!
Autor Diablek, 05.02.2007
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke...

16.02.2007 00:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí