Romeo

Romeo

Romeo mě má

ve své moci

Romeo za mnou přišel

pozdě v noci

Romeo mě kousl do rtu, řekl

„Dneska už neusneš!“

Romeo je přelud

co mi svlékl šaty

a potom

odešel

Autor Kristýna Klímová, 11.10.2015
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Pear
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí