já tě miluji

já tě miluji

Anotace: já tě totiž miluji

Jsi pro mou duši lék,
S tebou jsem šťastný,
Jen tobě patří můj vděk,
S tebou zažívám doby krásný.
S tebou se směju jen od srdce,
S tebou je mi prostě krásně,
Jen tebe chtějí objímat mé ruce,
A proto ti skládám básně.
Prostě jsem zjistil že tě mám víc než rád,
Já tě totiž miluji,
Teď už přeji si ať nezůstanu jen kamarád...
Autor Kamen s.r.o., 05.02.2007
Přečteno 803x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí