Věční

Věční

Anotace: ...

Voda o věčnosti

do ticha zpívá
srdce je tětiva 
v očích jarní bouřka
hlasitě dýchá
ohebná a teskná jíva
vlasy plné třepetání
bílých holubů
 
Pažemi ze žuly
objímá skála zas
lásku, tenký vlas
napnutou tětivu
mezi propastmi
věčnost půlí nás
milence bez dechu
hory zaváté
Autor Alizarin, 14.10.2015
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Malá mořská víla, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí