Ty a já

Ty a já

Anotace: :)

Nevíš, co pro mě znamená
Tvá přítomnost tady
duše je zmámená
a šilhá hlady.

Život je houpačka plná vzletů
oprav mě Lásko, jestli se pletu
život je také plný pádů,
které Tě sejmou a daj Ti radu.

Když vím, že se mnou jseš
vždycky mě podpoříš a křikneš běž
a když to nejde, jsi jedinná,
pro kterou budu princ nebo hrdina.

Děkuji denně za to že jsi
věrný jsme sobě jako dva psi
a i když život dělí a panuje
tu naši lásku stejně nám daruje.

Jsem tady pro Tebe a Ty pro mě
ač oba vzdáleni ve smutném domě
myslíme oba na stejnou věc
láska je svoboda a žádná klec.
Autor Ďábel sám, 15.10.2015
Přečteno 525x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Do Ga, Lucucu, lovelorn, bogen, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedená :-)

23.10.2015 11:56:02 | Jack Santiago

Moc hezké ...

17.10.2015 20:50:06 | lovelorn

Líbí se mi :-)

15.10.2015 21:49:27 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí