Tíha lásky

Tíha lásky

Anotace: .

Bez myšlenky, bez citu

Bez milenky, limitu

Beze stránky v úkrytu

Nad kahánky, nad svící

Nade hvězdou zářící

Blikající, svítící

Matně jasnou, vábící

Beze strachu, bez bázně

Absolutně bez víry

Brouzdám nocí bez víly

Kde jsme moje milá, malá

Ustavičně mluvili

Beze slov a bez hlasu

Zaskočeni v úžasu

Avšak hlasně do noci

Víš potřebuji pomoci

S tíhou lásky v srdci mém

Tobě navždy oddaném!

Autor Jack Santiago, 16.10.2015
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí