(Ne)milost

(Ne)milost

Anotace: taková jedna písnička.. (2015)

Nade vší upřímnost
vychrlil jsem svoje city.
Na milost a nemilost - já,
ze záchvatu absurdity.

V záchvatu prostořekosti
vzpomněl jsem si na to krásné.
Srdce mlátí a bolí kosti,
že duše skoro až zhasne.

Nade vší upřímnost
já vychrlil ti svoje city.
Na nemilost a milost asi
ze záchvatu absurdity.

Musím stát opodál,
neb bych se asi rozsypal,
pročež je mi vše jasné...
Vidím ty potrefené šípem,
všechny,
ale jen nás ne!
Autor el sereno, 18.10.2015
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí