Čekání

Čekání

Anotace: :)

Miluj mě zítra, stejně jak dnes
čas hojí všechny zlé rány
Láska nám dává milovný křest
srdce pak otvírá i tajné brány.

Otevři srdce a pozvi mě dál
život se s námi nemazlí
roky jsem čekal a roky jsem stál
dokud Tvé ano nezazní.

Čekám na něžné pozvání
tiché a hřejivé jak jarní slunce
snad přijde dříve setkání
než změna v smutného starce.

Úsměv Tvůj krásný se zdá
polibek štěstí na dosah dlaně
život tak málo rozdává
a já bych nerad čekal marně.
Autor Ďábel sám, 19.10.2015
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, JSJ, Do Ga, Lucucu, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ju

07.11.2015 12:53:45 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí