Až...

Až...

Anotace: ...

Až ráno slunce vysvitne
a já se probudím
má první myšlenka k tobě dopadne
že tě snad dnes uvidím.

Když k večeru zapadá
na nebi červánky
tak v tvé blízkosti mě napadá
co budem dělat až budem samy?

Pak měsíc nebi začne vládnout
a já bez tebe jsem zas.
Ale myšlenky mé šly s tebou usnout
a ráno připomenou mi tvůj hlas.
A já nebojím se, nezapomenu.
Autor Jey, 06.02.2007
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí