PŘELÉTAVÁ

PŘELÉTAVÁ

Anotace: Tenkrát...

 

Slétla jsi

z oblak na cestu

 

k mým nohám

 

a já zvednout z prachu

a v náručí nést Tě chtěl...

 

Vždyť v tu chvíli jediná

byla jsi má

touha....

 

Pro jiného padlý anděl,

pro mě

světice...

 

Ach, myšlenky své

kdybych tenkrát

v činy uved´...

 

Náhlou prázdnotu

kdybych

v sobě skryl...

 

Došel bych zcela

štěstí navždy

 

či pohár žalu svého

naplnil?

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 19.10.2015
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí