Šerosvit

Šerosvit

Anotace: Tenkrát jsme se pohádali a Tys seděl ke mně otočený zády...a mně se stvořila v hlavě nová básnička...dávno tomu...

Nad polem krouží hejna vran

A strašák v poli zůstal sám

V oranžových tónech svitu

Bloudí městem bez úkrytu

Za nehty si nese smutek

Nemá fáče na zármutek

Snad jen smích si někde spí

Na lůžku opuštěné princezny
Autor dee-dead, 06.02.2007
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí