Touha

Touha

Anotace: ...

Pohleď mi do očí

Najdeš tam pouze

To co tě přesvědčí

O mojí touze

 

 

Že chtěl bych tě milovat

Líbat a hladit

V tvém srdci přebývat

Však s jistotou

Že ti tam nikdy nebudu vadit

 

Zeptej se tisíckrát

Čím jsi tak vyjímečná

Nastokrát odpovím 

Miluji tvé ticho

I to, jak jsi výřečná

 

Miluji tvé věty

Kdy šeptáš tiše

Když políbíš moje rty

Vzlétneme výše

 

 

Zeptej se na touhu

Co hoří v mé duši

Odpovím, spaluje mé srdce

BOŽE! Jak ti to sluší!

 

Jak moc jsi překrásná

Toužím být tvým

 

Spokojený se zavřenými víčky

V tvém obětí spím

 

 

 

 

Autor Jack Santiago, 23.10.2015
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí