Ležím ti u nohou

Ležím ti u nohou

Anotace: Jsem si jistá že v bitvě vyhrávám. Miluji Tě, lásko, víc jak sama sebe!

Pod pohledem tvým
- Jsem nahá
Pod jazykem tvým
- Snad sladká
Pod dlaní tvou
- Se třesu
Pod touhou svou
- Se nesu

Zaprodám duši krutému ďáblu
Jenom mě miluj tak jako dřív
Opakuj tisíckrát naši válku
...Kdy hádáme se kdo koho miluje víc...
Autor Movinecka, 06.02.2007
Přečteno 770x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta první část je bombastická.

06.02.2007 07:58:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí