Iluze

Iluze

Anotace: ....

Chtěla bych tě mít
už mi láska vážně schází,
zoufale se rozhlížím
nikde nepřichází.

V podzimním listí
co si vítr přefouká,
za kmenem stromu
nikde na mě nekouká.

V sněhové závěji
kde ji vločky zchladí,
nelaškuji se mnou
ani nedovádí.

V horkém slunci žáru
kde si motýl poletuje,
z louky plné květů,
snad tu na mě vykukuje.

Láska!

Jako bych už cítila
jak mě něžně choulí,
do náruče své

(je to jenom iluze)

Nechce se mi přiznat,
že už nikdy nepřijde.
Autor Zlatičko, 24.10.2015
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Dejfor, Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Lásky je dnes málo,posílám polibek pro zahřátí,laskaví lidé ještě jsou ()

28.10.2015 18:53:14 | Danger

Děkuji děkuji !! Z celého srdce !! Lásky je málo a proto ji rozdávám kde můžu
snad v někom zůstane a pošle to dál !! :-)

30.10.2015 15:25:22 | Zlatičko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí