Okamih

Okamih

Anotace: s Ňou

Občas ju vídam zo vzdialenosti
svetelnej minúty, alebo dvoch
už zase počúvam - táraš hlúposti
ako vždy, no nech, tak asi až troch

ani nepreháňam, čo o nej viem
krásna je Proxima, hviezda bez mier
typicky ženských, je ohnivá, vriem
keď sa pripomenie dotykom pier

hockedy, hocijak, kde práve som
prichádza za mnou tak ako ja k nej
na dohľad, zakopaný pes je v tom
že len na okamih, ktorý má dej

výboja lásky dvoch odlišných tiel
nechce ma spáliť, skúsil by som zniesť
milostné objatie, ak by vyšiel
pokus na prvý raz, s ňou mať tú česť
Autor Petbab, 26.10.2015
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Nikita44, Kett, enigman, Akrij8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na mih oka...

26.10.2015 18:21:02 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí